massagepraktijk, Deventer, sportmassage, ontspanningsmassage, seniorenmassage
SportOntspanningZorgZakelijke dienstverleningTarievenEstherContactHome
Tarieven en vergoedingen
Let nog even op:
Tarief € 70,-/behandeling
Vergoeding via zorgverzekeraar mogelijk!
De behandeling duurt ongeveer een uur en wordt voorafgegaan door een anamnesegesprek en/of onderzoek.
Mocht u geen klachten hebben en een kortere behandeling willen afspreken, hanteer ik de volgende tarieven:
45 minuten € 60,-
30 minuten € 45,-

Lees eerst mijn Huisregels!

  • Tarief is incl. 21 % BTW
  • Ik ben lid van de beroepsvereniging voor natuurgeneeskunde BATC waardoor de natuurgeneeskundige consulten voor (gedeeltelijke) vergoeding in aanmerking komen door de meeste zorgverzekeraars vanuit het aanvullende pakket. Wellness-/sportmassages en blessurepreventie vallen buiten elke vergoedingsregeling.
  • Vergoedt de zorgverzekeraar geen natuurgeneeskundige consulten en heeft u een minimum inkomen of een uitkering en wilt u toch graag komen voor een consult, dan kunt u contact met me opnemen.
  • Behandelingen vinden uitsluitend op afspraak plaats.
  • Na afloop van de behandeling dient u contant af te rekenen.
  • Annuleren van een afspraak is kosteloos tot uiterlijk 24 uur voor aanvang, hierna wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht. Voor afspraken op maandag is de uiterlijke annuleringstijd de vrijdag ervoor.

Ik ben lid van de beroepsvereniging BATC. Als natuurgeneeskundig BATC-therapeut onderschrijf ik de vijf natuurkundige principes. Dit staat garant voor medische kennis op HBO-niveau en voor vergoedingen bij verschillende ziektekostenverzekeraars.
Vanuit uw aanvullende verzekering kunt u in de meeste gevallen (een deel van) het consult vergoed krijgen. Een verwijsbrief van de huisarts is hiervoor niet nodig. Neem voor meer informatie contact op met uw zorgverzekeraar.

De BATC houdt de vakkennis van hun leden op peil. Ieder lid is verplicht zich regelmatig bij te scholen. Hierdoor bent u verzekerd van vertrouwde, gedegen zorg en advies.
Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de BATC. Ook kunt u daar achtergrondinformatie vinden over de vijf natuurkundige principes.

BATC

Massage aan huis of op locatie

Het is mogelijk een massage aan huis of op locatie te ontvangen. Binnen Deventer geeft dit een meerprijs van € 15,-.
Buiten Deventer is de verhoging afhankelijk van de reistijd en autokilometers. Wanneer u belt voor een afspraak, spreek ik hier met u een vaste prijs over af.

 
De praktijk voor menselijke zorg en aandacht, een vakbekwame behandeling en gedegen advies
spacerBrinkgreverweg 122, 7413 AG Deventer T 06 40 22 11 37 info@esthergreve.nl